Voor 7 juni zullen de moestuinbakken geplaatst worden op het grote plein van de Waag, direct voor ‘ons’ multiculturele pand’ aldaar. Inmiddels is ook de grond op het plein ingezaaid met bloemen; ook erg goed voor de bijen, die het de laatste jaren erg zwaar hebben en in grote aantallen sterven! Zodra we zekerheid hebben over welke school gaat meedoen, plaats ik weer een update.

 

Op 7 juni vanaf 14.00 uur zullen we in ons pand ( oude Meerens) aan de Waag ook een “houtje touwtje benefiet” organiseren,  om zo de elektra e.d voor het pand bij elkaar te krijgen. De middag zal ingevuld worden door enkele stadsdichters, akoestische muziek van Jericho Pie, Malou en haar band en Just2 , dit onder het genot van verse  kruiden thee, een biologische koffieproeverij en andere ‘gezonde’ versnaperingen. Alles wat we doen, doen we op vrijwillige basis, we hopen dus op veel steun van een ieder, voor onze ‘missie’

Wil je meer weten of heb je een leuk idee wat aansluit? We zijn momenteel hard aan het werk op het pand aan de Waagpassage, dus loop gerust binnen voor een praatje!

De Benefietactie “Houtje Touwtje” begint om 14.00 uur in ons pand aan de Waagpassage. Iedereen die ons een warm hart toedraagt is van harte welkom!

Op 14 juni zullen we samen met Groei & Bloei nog een evenement organiseren, met als doel het stadscentrum mooier en groener te maken. Voor dat doel zullen er ook nog enkele bloembakken geplaatst worden. Tevens is er een actie van “Groei & Bloei” i.v.m. de nationale tuinweek.   Houd voor die details de website van Groei & Bloei in de gaten.

Hartelijke groet,

Norma

klein-logo

 

One thought on “Update: 7 juni “houtje touwtje benefiet” moestuinbakken en Eetbaar Lelystad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website